Menu Sluiten

Aanbod Voordeurpanelen Alu

Eind jaren 90 bracht Osta Classics zijn eigen collectie pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina´s.

Osta Classics opent de deur naar je leven

Abs Plastics nv, het moederbedrijf van Osta cLassics, begon in begin jaren “80 als toeleverancier voor de Pvc panelenindustrie.

Als enige in België had Abs Plastics een vacuümvorm machine, die het mogelijk maakte, om moulures te drukken in Pvc platen (bekijk hier het produktieproces “vacuümvormen” afl. Vitaya -bouw en woon advies).

Eind jaren “90 bracht Osta classics zijn eigen collectie Pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina”s.

Osta Classics blijft voortdurend innoveren en zoeken naar de nieuwste technieken. Zo werd in 2010 de LED verlichting in de deurgreep verwerkt bij onze Ledoxi line. Osta Classics opteert altijd om de beste materialen te gebruiken. Daarom zijn onze Pvc panelen altijd gethermoformeerd in 2mm Pvc platen, dit om onze klanten een kwalitatieve meerwaarde te kunnen aanbieden.

Heeft u als particulier of professioneel een specifieke vraag over onze producten of zoekt u een dealer in uw buurt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

92442739244273

More info

tags: Collecties Pvc Voordeurpanelen – Deurpanelen – Fabrikant Deurpanelen Pvc – Gamma Pvc Voordeurpanelen – Klassieke Deuren – 

Wenst u meer info over aanbod voordeurpanelen alu kijk dan vlug op https://www.ostaclassics.be/nl/home-1.htm | Aanbod Voordeurpanelen Alu

Deurpanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod voordeurpanelen alu

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan ramen en deuren de plaatsing van ramen en deuren heeft voor alu design geen geheimen. Wij leveren kwalitatieve ramen en deuren in zowel pvc als aluminium. We staan steeds in voor een vlotte en professionele plaatsing. We helpen u van a tot z. Dat betekent dat we u ook kunnen bijstaan met de keuze en plaatsing van rolluiken vliegenramen vliegendeuren en meer. Bekijk beslist eens ons volledige productaanbod op de website. U merkt het aludesign is d specialist in ramen en deuren te limburg. Wenst u meer informatie stel uw vraag via het contactformulier verder op deze pagina of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag aanbod voordeurpanelen alu binnen uw budget Aludesign is een aansprekende aanbieder van kwalitatieve ramen en deuren van aluminium en pvc. Wij hebben een lange ervaring en een uitstekende exp.

classics line ledoxi line retro line neo line cottage line inoxi line edge line alu classics linea line modern times flatline home contact fabrikant voordeurpanelen pvc fabrikant voordeurpanelen alu login professioneel prijsberekening bestelling paneel nl fr open de deur naar je leven klassieke deuren veiligheids vleugel overdekkende deuren xclusive security doors bekijk ons aanbod osta classics opent de deur naar je leven abs plastics nv het moederbedrijf van osta classics begon in begin jaren als toeleverancier voor de pvc panelenindustrie. Als enige in belgieuml had abs plastics een vacuuumlmvorm machine die het mogelijk maakte om moulures te drukken in pvc platen bekijk hier het produktieproces vacuuumlmvormen afl. Vitaya bouw en woon advies. Eind jaren bracht osta classics zijn eigen collectie pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan pagina s wat bedoelen we met aanbod voordeurpanelen alu Osta classics blijft voortdurend innoveren en zoeken naar de nieuwste technieken. Zo werd in de led ver.

Kennis over Aanbod voordeurpanelen alu

.