Menu Sluiten

Alu Voordeurpanelen Landelijk

Eind jaren 90 bracht Osta Classics zijn eigen collectie pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina´s.

Osta Classics opent de deur naar je leven

Abs Plastics nv, het moederbedrijf van Osta cLassics, begon in begin jaren “80 als toeleverancier voor de Pvc panelenindustrie.

Als enige in België had Abs Plastics een vacuümvorm machine, die het mogelijk maakte, om moulures te drukken in Pvc platen (bekijk hier het produktieproces “vacuümvormen” afl. Vitaya -bouw en woon advies).

Eind jaren “90 bracht Osta classics zijn eigen collectie Pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina”s.

Osta Classics blijft voortdurend innoveren en zoeken naar de nieuwste technieken. Zo werd in 2010 de LED verlichting in de deurgreep verwerkt bij onze Ledoxi line. Osta Classics opteert altijd om de beste materialen te gebruiken. Daarom zijn onze Pvc panelen altijd gethermoformeerd in 2mm Pvc platen, dit om onze klanten een kwalitatieve meerwaarde te kunnen aanbieden.

Heeft u als particulier of professioneel een specifieke vraag over onze producten of zoekt u een dealer in uw buurt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

92442739244273

More info

tags: Collecties Pvc Voordeurpanelen – Deurpanelen – Fabrikant Deurpanelen Pvc – Gamma Pvc Voordeurpanelen – Klassieke Deuren – 

Wenst u meer info over alu voordeurpanelen landelijk kijk dan vlug op https://www.ostaclassics.be/nl/home-1.htm | Alu Voordeurpanelen Landelijk

Deurpanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Alu voordeurpanelen landelijk

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan aluminium ramen aluminium het is n van de duurzaamste en meest dankbare materialen die er te vinden zijn alu voordeurpanelen landelijk informatie aanvragen De voordelen van de ramen bij aludesign reiken ver of het nu gaat om deuren ramen of glasconstructies. Een overzicht op die voordelen is dan ook van groot belang de voordelen van aluminium ramen goed isolerend ten eerste biedt aluminium een uitstekende isolatie mede doordat het voldoet aan de epb regelerving. De isolatiewaarde van dergelijke ramen kan erg hoog zijn tot wel mk en in combinatie met goed isolerende glas zorgt dit dus voor een lager energieverbruik onderhoudsvriendelijk vervolgens zijn aluminium ramen ook erg handig omdat u ze haast nooit moet onderhouden De prijsbepaling van alu voordeurpanelen landelijk Na de installatie moet u ze gewoon af en toe poetsen en klaar is kees aluminium gaat lang mee aluminium is naast onderhoudsarm ook erg stevig. De levensduur van dergelijke ramen is dus veel langer dan andere m.

.

Het terrein van Alu voordeurpanelen landelijk

.