Menu Sluiten

Alu Voordeurpanelen Plaatsen

Eind jaren 90 bracht Osta Classics zijn eigen collectie pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina´s.

Osta Classics opent de deur naar je leven

Abs Plastics nv, het moederbedrijf van Osta cLassics, begon in begin jaren “80 als toeleverancier voor de Pvc panelenindustrie.

Als enige in België had Abs Plastics een vacuümvorm machine, die het mogelijk maakte, om moulures te drukken in Pvc platen (bekijk hier het produktieproces “vacuümvormen” afl. Vitaya -bouw en woon advies).

Eind jaren “90 bracht Osta classics zijn eigen collectie Pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina”s.

Osta Classics blijft voortdurend innoveren en zoeken naar de nieuwste technieken. Zo werd in 2010 de LED verlichting in de deurgreep verwerkt bij onze Ledoxi line. Osta Classics opteert altijd om de beste materialen te gebruiken. Daarom zijn onze Pvc panelen altijd gethermoformeerd in 2mm Pvc platen, dit om onze klanten een kwalitatieve meerwaarde te kunnen aanbieden.

Heeft u als particulier of professioneel een specifieke vraag over onze producten of zoekt u een dealer in uw buurt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

92442739244273

More info

tags: Voordeurpanelen Pvc – Voordeurpanelen Alu – Fabrikant Deurpanelen Pvc – Gamma Pvc Voordeurpanelen – Collecties Pvc Voordeurpanelen – 

Wenst u meer info over alu voordeurpanelen plaatsen kijk dan vlug op https://www.ostaclassics.be/nl/home-1.htm | Alu Voordeurpanelen Plaatsen

Deurpanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Alu voordeurpanelen plaatsen

home contact fabrikant voordeurpanelen pvc fabrikant voordeurpanelen alu login professioneel prijsberekening bestelling paneel nl fr homegtprivacy privacy . Waarom deze privacyverklaring abs plastics hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens. Wij gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend in overeenstemming met de privacywet en andere relevante vigerende wettelijke voorschriften. Iedere verwijzing in deze privacyverklaring naar de privacywet betekent een verwijzing naar de wet van december tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens alu voordeurpanelen plaatsen verdient geld voor jou Iedere verwijzing naar de verordening is een verwijzing naar de verordening van april betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gege.

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan veranda laten bouwen in limburg heeft u plannen om een veranda te laten bouwen in limburg dan zou aludesign een interessant bedrijf voor u kunnen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in aluminium en pvc constructies die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn hiermee een zeer aansprekende aanbieder in de provincie limburg. Aludesign uit pelt is d vakman voor aluminium en pvc oplossingen Belangstelling i n alu voordeurpanelen plaatsen We hebben ons gespecialiseerd in deze niche omdat dit materiaal een veelzijdigheid aan mogelijkheden en voordelen biedt. U kunt ons benaderen voor aluminium en pvc ramen deuren zonweringen rolluiken poorten overkappingen serres en veranda s. Veranda laten plaatsen steeds meer mensen kiezen ervoor om een veranda te laten plaatsen. Het is .

Inlichtingen over Alu voordeurpanelen plaatsen

.