Menu Sluiten

Alu Voordeurpanelen Ral Kleuren

Eind jaren 90 bracht Osta Classics zijn eigen collectie pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina´s.

Osta Classics opent de deur naar je leven

Abs Plastics nv, het moederbedrijf van Osta cLassics, begon in begin jaren “80 als toeleverancier voor de Pvc panelenindustrie.

Als enige in België had Abs Plastics een vacuümvorm machine, die het mogelijk maakte, om moulures te drukken in Pvc platen (bekijk hier het produktieproces “vacuümvormen” afl. Vitaya -bouw en woon advies).

Eind jaren “90 bracht Osta classics zijn eigen collectie Pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina”s.

Osta Classics blijft voortdurend innoveren en zoeken naar de nieuwste technieken. Zo werd in 2010 de LED verlichting in de deurgreep verwerkt bij onze Ledoxi line. Osta Classics opteert altijd om de beste materialen te gebruiken. Daarom zijn onze Pvc panelen altijd gethermoformeerd in 2mm Pvc platen, dit om onze klanten een kwalitatieve meerwaarde te kunnen aanbieden.

Heeft u als particulier of professioneel een specifieke vraag over onze producten of zoekt u een dealer in uw buurt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

92442739244273

More info

tags: Collecties Pvc Voordeurpanelen – Deurpanelen – Fabrikant Deurpanelen Pvc – Gamma Pvc Voordeurpanelen – Klassieke Deuren – 

Wenst u meer info over alu voordeurpanelen ral kleuren kijk dan vlug op https://www.ostaclassics.be/nl/home-1.htm | Alu Voordeurpanelen Ral Kleuren

Deurpanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Alu voordeurpanelen ral kleuren

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan aluminium ramen aluminium het is n van de duurzaamste en meest dankbare materialen die er te vinden zijn. De voordelen van de ramen bij aludesign reiken ver of het nu gaat om deuren ramen of glasconstructies. Een overzicht op die voordelen is dan ook van groot belang de voordelen van aluminium ramen goed isolerend ten eerste biedt aluminium een uitstekende isolatie mede doordat het voldoet aan de epb regelerving alu voordeurpanelen ral kleuren grote maten De isolatiewaarde van dergelijke ramen kan erg hoog zijn tot wel mk en in combinatie met goed isolerende glas zorgt dit dus voor een lager energieverbruik onderhoudsvriendelijk vervolgens zijn aluminium ramen ook erg handig omdat u ze haast nooit moet onderhouden. Na de installatie moet u ze gewoon af en toe poetsen en klaar is kees aluminium gaat lang mee aluminium is naast onderhoudsarm ook.

home over ons historiek toonzaal referenties producten zonwering buitenleven rolluiken garagepoorten automatisatie ramen en deuren alu ramen en deuren pvc ramen en deuren voordeuren vliegenramen sierluiken promoties contact voordeuren waarom kiezen voor een voordeur in alu of pvc voordeuren hebben een decoratief uitzicht dat verwezenlijkt wordt via verschillende mogelijkheden sierpaneel vleugeloverdekkend beglaasd al dan niet met tussenprofielen mogelijkheden u heeft keuze uit een zeer uitgebreide collectie voordeurpanelen. Alle kleuren en uitvoeringen zijn mogelijk ralkleuren glanzend mat structuurlak bicolor houtstructuur volgens de ramen binnen en of buitenzijde gewone en sierbeglazingen in de verdelingen. Klassieke rustieke en moderne vormgevingen. Prsencedeuren deuren met onzichtbare vleugelprofielen die alle voordelen van een houten alu of pvc voordeur combineert. Het basispaneel bestaat uit een mm dik aluminium sandwichpaneel met een kern in kunststof honinggraadstructuur meer over alu voordeurpanelen ral kleuren De speciale montage van de thermisch onderbroken alumi.

Bericht over Alu voordeurpanelen ral kleuren

.