Menu Sluiten

Fabrikant Voordeurpanelen Alu

Eind jaren 90 bracht Osta Classics zijn eigen collectie pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina´s.

Osta Classics opent de deur naar je leven

Abs Plastics nv, het moederbedrijf van Osta cLassics, begon in begin jaren “80 als toeleverancier voor de Pvc panelenindustrie.

Als enige in België had Abs Plastics een vacuümvorm machine, die het mogelijk maakte, om moulures te drukken in Pvc platen (bekijk hier het produktieproces “vacuümvormen” afl. Vitaya -bouw en woon advies).

Eind jaren “90 bracht Osta classics zijn eigen collectie Pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina”s.

Osta Classics blijft voortdurend innoveren en zoeken naar de nieuwste technieken. Zo werd in 2010 de LED verlichting in de deurgreep verwerkt bij onze Ledoxi line. Osta Classics opteert altijd om de beste materialen te gebruiken. Daarom zijn onze Pvc panelen altijd gethermoformeerd in 2mm Pvc platen, dit om onze klanten een kwalitatieve meerwaarde te kunnen aanbieden.

Heeft u als particulier of professioneel een specifieke vraag over onze producten of zoekt u een dealer in uw buurt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

92442739244273

More info

tags: Collecties Pvc Voordeurpanelen – Deurpanelen – Fabrikant Deurpanelen Pvc – Gamma Pvc Voordeurpanelen – Klassieke Deuren – 

Wenst u meer info over fabrikant voordeurpanelen alu kijk dan vlug op https://www.ostaclassics.be/nl/home-1.htm | Fabrikant Voordeurpanelen Alu

Deurpanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Fabrikant voordeurpanelen alu

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan sectionaal poorten geen verlies van nuttige ruimte. En van de voordelen van de sectionale poort die u van meet af aan kan ervaren is ongetwijfeld de extra ruimte die u krijgt. Of correcter het plaatsverlies dat u vermijdt. Sectionale poorten houden in de garage alle muren vrij. Het hele systeem zit tegen het plafond aan gemonteerd en neemt zonder motor in de hoogte amper cm ruimte in. Doordat de poort in secties is opgedeeld is het kantelbare vlak nooit groter dan n sectie en is het plaatsverlies in de garage dus te verwaarlozen fabrikant voordeurpanelen alu bedrijf Maar ook buiten heeft men geen uitzwenkende delen die verhinderen dat er plaats wordt ingenomen op het voetpad of de oprit. Comfortabel in ge.

home contact fabrikant voordeurpanelen pvc fabrikant voordeurpanelen alu login professioneel prijsberekening bestelling paneel nl fr homegtfabrikant voordeurpanelen alu fabrikant en leverancier voordeurpanelen alu osta classics is fabrikant alu deurpanelen. Alle stijlen komen voor in ons aanbod voordeurpanelen alu. Fabrikant deurpanelen alu onze collecties uit ons gamma voordeurpanelen alu alu classics alu voordeurpanelen klassieke stijl mogelijk in alle ralkleuren keuze uit verschillende beglazing. Een vaste waarde voor een tijdloze voordeur in iedere woningstijl De verkoopwaarde van fabrikant voordeurpanelen alu cottage line alu voordeurpanelen cottage stijl alle ralkleuren afgewerkt met stijlvolle groeven een klassieke planchette voordeur of een strakke voordeur met lande.

Feiten over Fabrikant voordeurpanelen alu

.