Menu Sluiten

Site Over Alu Voordeurpanelen

Eind jaren 90 bracht Osta Classics zijn eigen collectie pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina´s.

Osta Classics opent de deur naar je leven

Abs Plastics nv, het moederbedrijf van Osta cLassics, begon in begin jaren “80 als toeleverancier voor de Pvc panelenindustrie.

Als enige in België had Abs Plastics een vacuümvorm machine, die het mogelijk maakte, om moulures te drukken in Pvc platen (bekijk hier het produktieproces “vacuümvormen” afl. Vitaya -bouw en woon advies).

Eind jaren “90 bracht Osta classics zijn eigen collectie Pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina”s.

Osta Classics blijft voortdurend innoveren en zoeken naar de nieuwste technieken. Zo werd in 2010 de LED verlichting in de deurgreep verwerkt bij onze Ledoxi line. Osta Classics opteert altijd om de beste materialen te gebruiken. Daarom zijn onze Pvc panelen altijd gethermoformeerd in 2mm Pvc platen, dit om onze klanten een kwalitatieve meerwaarde te kunnen aanbieden.

Heeft u als particulier of professioneel een specifieke vraag over onze producten of zoekt u een dealer in uw buurt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

92442739244273

More info

tags: Voordeurpanelen Pvc – Voordeurpanelen Alu – Fabrikant Deurpanelen Pvc – Gamma Pvc Voordeurpanelen – Collecties Pvc Voordeurpanelen – 

Wenst u meer info over site over alu voordeurpanelen kijk dan vlug op https://www.ostaclassics.be/nl/home-1.htm | Site Over Alu Voordeurpanelen

Deurpanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Site over alu voordeurpanelen

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan veranda laten bouwen in limburg heeft u plannen om een veranda te laten bouwen in limburg dan zou aludesign een interessant bedrijf voor u kunnen zijn. Wij zijn gespecialiseerd in aluminium en pvc constructies die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn hiermee een zeer aansprekende aanbieder in de provincie limburg site over alu voordeurpanelen brengt meer op Aludesign uit pelt is d vakman voor aluminium en pvc oplossingen. We hebben ons gespecialiseerd in deze niche omdat dit materiaal een veelzijdigheid aan mogelijkheden en voordelen biedt. U kunt ons benaderen voor aluminium en pvc ramen deuren zonweringen rolluiken poorten overkappingen serres en veranda s. Veranda laten plaatsen steeds meer mensen kiezen ervoor om een veranda te laten plaatsen. Het is een uitbreiding van uw w.

home contact fabrikant voordeurpanelen pvc fabrikant voordeurpanelen alu login professioneel prijsberekening bestelling paneel nl fr homegtdisclaimer disclaimer deze website is eigendom van osta classics. Adres maatschappelijk zetel heidelbergstraat zedelgem tel. fax email infoostaclassics.be door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden en engageert u zich ertoe om deze na te leven. Intellectuele eigendomsrechten de inhoud van deze site met inbegrip van concept de layout de structuur de sourcecodes de programmatuur de afbeeldingen de foto s de animaties logo s merken tekeningen data product en bedrijfsnamen de audiovisuele werken de teksten gegevens muziek e.d het nut van site over alu voordeurpanelen Zijn beschermd door intellectuele rec.

Vragen over Site over alu voordeurpanelen

.