Menu Sluiten

Expert Pvc Voordeurpanelen

Eind jaren 90 bracht Osta Classics zijn eigen collectie pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina´s.

Osta Classics opent de deur naar je leven

Abs Plastics nv, het moederbedrijf van Osta cLassics, begon in begin jaren “80 als toeleverancier voor de Pvc panelenindustrie.

Als enige in België had Abs Plastics een vacuümvorm machine, die het mogelijk maakte, om moulures te drukken in Pvc platen (bekijk hier het produktieproces “vacuümvormen” afl. Vitaya -bouw en woon advies).

Eind jaren “90 bracht Osta classics zijn eigen collectie Pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina”s.

Osta Classics blijft voortdurend innoveren en zoeken naar de nieuwste technieken. Zo werd in 2010 de LED verlichting in de deurgreep verwerkt bij onze Ledoxi line. Osta Classics opteert altijd om de beste materialen te gebruiken. Daarom zijn onze Pvc panelen altijd gethermoformeerd in 2mm Pvc platen, dit om onze klanten een kwalitatieve meerwaarde te kunnen aanbieden.

Heeft u als particulier of professioneel een specifieke vraag over onze producten of zoekt u een dealer in uw buurt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

92442739244273

More info

tags: Collecties Pvc Voordeurpanelen – Deurpanelen – Fabrikant Deurpanelen Pvc – Gamma Pvc Voordeurpanelen – Klassieke Deuren – 

Wenst u meer info over expert pvc voordeurpanelen kijk dan vlug op https://www.ostaclassics.be/nl/home-1.htm | Expert Pvc Voordeurpanelen

Deurpanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert pvc voordeurpanelen

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan terrasoverkapping net geen hoog zomer of net iets te fris met de terrasoverkappingen van aurora kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. s avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente of nazomeravond expert pvc voordeurpanelen specialisatie Mocht u het prachtige voor of najaar in uw tuin niet willen missen deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin. De solide constructie van onze terrasoverkappingen uit uiterst duurzame materialen verzekerd u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zult hebben De verkoopwaarde van expert pvc voordeurpanelen Aludesign plaatst uw terrasoverkapping. Voor een expert in limburg in het plaatsen van terrasoverkappingen moet je bij aludesign in pelt zijn. De overkappingen kunnen op maat worden geproduce.

.

Het domein van Expert pvc voordeurpanelen

.