Menu Sluiten

Pvc Voordeurpanelen Voor Moderne Uitstraling

Eind jaren 90 bracht Osta Classics zijn eigen collectie pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina´s.

Osta Classics opent de deur naar je leven

Abs Plastics nv, het moederbedrijf van Osta cLassics, begon in begin jaren “80 als toeleverancier voor de Pvc panelenindustrie.

Als enige in België had Abs Plastics een vacuümvorm machine, die het mogelijk maakte, om moulures te drukken in Pvc platen (bekijk hier het produktieproces “vacuümvormen” afl. Vitaya -bouw en woon advies).

Eind jaren “90 bracht Osta classics zijn eigen collectie Pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina”s.

Osta Classics blijft voortdurend innoveren en zoeken naar de nieuwste technieken. Zo werd in 2010 de LED verlichting in de deurgreep verwerkt bij onze Ledoxi line. Osta Classics opteert altijd om de beste materialen te gebruiken. Daarom zijn onze Pvc panelen altijd gethermoformeerd in 2mm Pvc platen, dit om onze klanten een kwalitatieve meerwaarde te kunnen aanbieden.

Heeft u als particulier of professioneel een specifieke vraag over onze producten of zoekt u een dealer in uw buurt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

92442739244273

More info

tags: Collecties Pvc Voordeurpanelen – Deurpanelen – Fabrikant Deurpanelen Pvc – Gamma Pvc Voordeurpanelen – Klassieke Deuren – 

Wenst u meer info over pvc voordeurpanelen voor moderne uitstraling kijk dan vlug op https://www.ostaclassics.be/nl/home-1.htm | Pvc Voordeurpanelen Voor Moderne Uitstraling

Deurpanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Pvc voordeurpanelen voor moderne uitstraling

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan zonnewering aludesign gevestigd in limburg heeft door de jaren heen expertise opgebouwd op het gebied van zonnewering. Wij bieden zowel zonnewering voor terrassen aan als zonnewering voor veranda s en andere delen van de woning. Knikarmschermen knikarmschermen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing boven een terras. De sterke constructie maakt het mogelijk om grotere terrassen van schaduw te voorzien terwijl de knikarmen zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid op het terras pvc voordeurpanelen voor moderne uitstraling gevraagd Er zijn twee systemen het populaire buis systeem gekenmerkt door twee bevestigingspunten op de muur en het luxueuser.

home contact fabrikant voordeurpanelen pvc fabrikant voordeurpanelen alu login professioneel prijsberekening bestelling paneel nl fr homegtfabrikant voordeurpanelen pvc fabrikant voordeurpanelen pvc leverancier voordeurpanelen osta classics is fabrikant pvc deurpanelen van belgische makelij De verscheidenheid van pvc voordeurpanelen voor moderne uitstraling Zowel klassieke moderne of pastoriestijlen komen voor in ons aanbod voordeurpanelen pvc. Fabrikant deurpanelen pvc ons gamma pvc voordeurpanelen bestaat uit volgende collecties classics line pvc voordeurpanelen klassieke stijl mogelijk in pvc wit en folie keuze uit verschillende beglazing. De tijdloze klassieke modellen zijn al jaren een vaste waarde in ons gamma. In de juiste kleuruitvoering kunnen deze modellen best een stijlvolle moderne indruk geven. retro line pvc voordeurpanelen retro stijl mogelijk in pvc wit en folie keuze uit verschillende beglazing met grillwerk in de beglazing. Voor wie een extra touch wil geven aan zijn voordeurpaneel de zwart gelakte grill verwerkt in de beglazing zorgt voor een mooie en nette uitstraling zonder bijkomend .

Feiten over Pvc voordeurpanelen voor moderne uitstraling

.