Menu Sluiten

Informatie Pvc Voordeurpanelen

Eind jaren 90 bracht Osta Classics zijn eigen collectie pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina´s.

Osta Classics opent de deur naar je leven

Abs Plastics nv, het moederbedrijf van Osta cLassics, begon in begin jaren “80 als toeleverancier voor de Pvc panelenindustrie.

Als enige in België had Abs Plastics een vacuümvorm machine, die het mogelijk maakte, om moulures te drukken in Pvc platen (bekijk hier het produktieproces “vacuümvormen” afl. Vitaya -bouw en woon advies).

Eind jaren “90 bracht Osta classics zijn eigen collectie Pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina”s.

Osta Classics blijft voortdurend innoveren en zoeken naar de nieuwste technieken. Zo werd in 2010 de LED verlichting in de deurgreep verwerkt bij onze Ledoxi line. Osta Classics opteert altijd om de beste materialen te gebruiken. Daarom zijn onze Pvc panelen altijd gethermoformeerd in 2mm Pvc platen, dit om onze klanten een kwalitatieve meerwaarde te kunnen aanbieden.

Heeft u als particulier of professioneel een specifieke vraag over onze producten of zoekt u een dealer in uw buurt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

92442739244273

More info

tags: Voordeurpanelen Pvc – Voordeurpanelen Alu – Fabrikant Deurpanelen Pvc – Gamma Pvc Voordeurpanelen – Collecties Pvc Voordeurpanelen – 

Wenst u meer info over informatie pvc voordeurpanelen kijk dan vlug op https://www.ostaclassics.be/nl/home-1.htm | Informatie Pvc Voordeurpanelen

Deurpanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Informatie pvc voordeurpanelen

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan disclaimer . Definities in deze disclaimer wordt verstaan onder i wij alu design bvba met maatschappelijke zetel te pelt jos verlindenstraat en ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen onder het nummer .. tel. email dit emailadres wordt beveiligd tegen spambots. Javascript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ii website www.aludesignbvba.be en afgeleiden ontwikkeld en beheerd door creatic bvba en iii bezoeker iedere natuurlijke persoon die gebruik maakt van de website. . Toegang tot de website de toegang tot de informatie op de website is gratis informatie pvc voordeurpanelen brengt meer op De raadpleging of het gebruik van de website houdt de volledige kennisname en aanvaarding in van de in deze disclaimer opgenomen.

home contact fabrikant voordeurpanelen pvc fabrikant voordeurpanelen alu login professioneel prijsberekening bestelling paneel nl fr contact professioneel contact particulier contact vertegenwoordiger inschrijvingen nieuwsbrief homegtcontactgtcontact professioneel contact professioneel bedrijf naam voornaam straat en huisnummer postcode en gemeente telefoon fax email website btw nummer gewenste informatie aanvraag login prijsaanvraag staal flatline bestelling technische info aanvraag documentatie wenst een bezoek van vertegenwoordiger commentaar versturen abs plastics nv osta classics heidelbergstraat zedelgem t f infoostaclassics.be privacy sitemap disclaimer copyright copy sa abs plastics nv bull all rights reserved. .

Het laatste nieuws over Informatie pvc voordeurpanelen

jeroen van de velde offerte aanvragen ramen deuren schuiframen sectionaalpoorten profielen sierpanelen inspiratie contact sierpannelen ramen en deuren jeroen van de velde weerkt samen met producenten van hoogwaardige deurpanelen met een kwaliteitslabel. Op die manier verzekeren wij onze klanten van duurzame en kwalitatieve deuren. Osta classics pvc amp alu osta classics is een vooruitstrevend producent van pvcfabricaten. Het bedrijf staat gekend om zijn innovatieve aanpak en investeert constant in de nieuwste productietechnieken Het scala van informatie pvc voordeurpanelen Combinatie met een hoge interesse voor design resulteert in verrassend frisse en originele eindproducten. De catalogus van eigen producten beslaat ondertussen m.