Menu Sluiten

Offerte Alu Voordeurpanelen

Eind jaren 90 bracht Osta Classics zijn eigen collectie pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina´s.

Osta Classics opent de deur naar je leven

Abs Plastics nv, het moederbedrijf van Osta cLassics, begon in begin jaren “80 als toeleverancier voor de Pvc panelenindustrie.

Als enige in België had Abs Plastics een vacuümvorm machine, die het mogelijk maakte, om moulures te drukken in Pvc platen (bekijk hier het produktieproces “vacuümvormen” afl. Vitaya -bouw en woon advies).

Eind jaren “90 bracht Osta classics zijn eigen collectie Pvc en aluminium voordeurpanelen op de markt. De catalogus is ondertussen uitgebreid naar meer dan 90 pagina”s.

Osta Classics blijft voortdurend innoveren en zoeken naar de nieuwste technieken. Zo werd in 2010 de LED verlichting in de deurgreep verwerkt bij onze Ledoxi line. Osta Classics opteert altijd om de beste materialen te gebruiken. Daarom zijn onze Pvc panelen altijd gethermoformeerd in 2mm Pvc platen, dit om onze klanten een kwalitatieve meerwaarde te kunnen aanbieden.

Heeft u als particulier of professioneel een specifieke vraag over onze producten of zoekt u een dealer in uw buurt, aarzel dan niet om ons te contacteren.

92442739244273

More info

tags: Voordeurpanelen Pvc – Voordeurpanelen Alu – Fabrikant Deurpanelen Pvc – Gamma Pvc Voordeurpanelen – Collecties Pvc Voordeurpanelen – 

Wenst u meer info over offerte alu voordeurpanelen kijk dan vlug op https://www.ostaclassics.be/nl/home-1.htm | Offerte Alu Voordeurpanelen

Deurpanelen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Offerte alu voordeurpanelen

jeroen van de velde offerte aanvragen ramen deuren schuiframen sectionaalpoorten profielen sierpanelen inspiratie contact sierpannelen ramen en deuren jeroen van de velde weerkt samen met producenten van hoogwaardige deurpanelen met een kwaliteitslabel. Op die manier verzekeren wij onze klanten van duurzame en kwalitatieve deuren. Osta classics pvc amp alu osta classics is een vooruitstrevend producent van pvcfabricaten offerte alu voordeurpanelen specialisatie Het bedrijf staat gekend om zijn innovatieve aanpak en investeert constant in de nieuwste productietechnieken. Combinatie met een hoge interesse voor design resulteert in verrassend frisse en originele eindproducten. De catalogus van eigen producten beslaat ondertussen meer dan pagina s. Osta classics catalogus anaf products pvc amp alu anaf products nv produceert als vooruitstreven.

home bedrijfsprofiel realisaties particulieren bedrijven contact vraag hier uw offerte aan vakman voor ramen en deuren in limburg als u nieuwe ramen of deuren wilt laten plaatsen wilt u dit vanzelfsprekend laten doen door een professional met de juiste verhouding van prijs en kwaliteit. Zoekt u een vakman voor ramen en deuren in limburg dan moet u zeker aludesign uit pelt benaderen. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium en pvc constructies voor particulieren en bedrijven Het voorruitzicht van offerte alu voordeurpanelen Nieuwe ramen en deuren laat u natuurlijk niet zomaar even plaatsen. Dit is immers een duurzame investering waar tijd en aandacht aan besteed moet worden. Dit begint met het zoeken naar het juiste bedrijf dat voldoet aan uw wensen. Hierbij wilt u natuurlijk niet alleen de garantie van een .

Inlichtingen over Offerte alu voordeurpanelen

.